четвер, 1 жовтня 2015 р.

Нова звитяга

Вікторія Воробканич з села Лоза що на Іршавщині визначилася зі своїми творчими вподобаннями ще багато років тому. Спів став для неї невід’ємною частиною життя.
Про наполегливість співачки свідчить той факт, що найбільше вона цінує перемоги, до яких ішла довгий час, із вдячністю отримуючи диплом за друге чи третє місце, але, безумовно, прагнучи стати першою.
Наставниці юної співачки викладачі Іршавської дитячої школи мистецтв, Олеся Іванівна Мейсарош – викладач вокалу та Бердар Любов Василівна – викладач фортепіано. Сценічний образи юної зірки завжди до дрібниць продумані, вона й чути не хоче про стандартні костюми. У її вбранні, майже, завжди присутній якийсь сяючий елемент, що ніби нагадує дівчинці, що справжня музика покликана випромінювати світло душі.
І ось нове досягнення. Вікторія взяла участь у ХІV Всеукраїнському фестивалі сучасної пісні та популярної музики «Червона рута», фінальна частина якого проходила цього року в Маріуполі.
Фестиваль складається з чотирьох етапів:
1 етап. Обласні відбіркові конкурси.
2 етап. Школа-майстерня для переможців та резервістів обласних відбіркових конкурсів.
3 етап. Заключний етап фестивалю - фінал.
4 етап. Виготовлення і поширення аудіо- та відеопродукції фестивалю.
За підсумками двох перших етапів Вікторія Воробканич пройшла до третього етапу, тобто фіналу. І за підсумками фіналу Вікторія стала дипломанткою фестивалю. Хочеться відмітити, що конкурсанти на фестивалі не поділяються за віковими критеріями і Вікторія була однією з наймолодших учасниць.
 Батьки та сама співачка хочуть подякувати голові Іршавської районної ради Івану Івановичу Савко та депутатам за допомогу у здійсненні поїздки на фестиваль.
Куди спрямує Вікторію життя після здобуття освіти в музичній школі, поки що таємниця для всіх. Але й донька, й мама, й тато беззастережно вірять в те, що їй усміхнеться творча удача, і в те, що самовіддана праця обов’язково відкриє їй шлях до мистецьких вершин. Сьогодні ж Вікторія Воробканич продовжує співати про дитинство, яке незабаром залишиться за плечима, про маму, яка готова зняти для своєї дитини й зірку з неба. Ми всі їй бажаємо досягнути нових вершин, тим самим здобути визнання для себе та нашої талановитої Іршавщини.
 Художній керівник
Іршавського районного
будинку культури
Іван Котубей



 

Немає коментарів:

Дописати коментар