середу, 30 грудня 2015 р.

Святий Миколай спішить до кожної дитини

     Сьогодні вже вдруге цього року у районному будинку культури відбулося свято до Дня Святого Миколая. Гостями заходу були діти-сироти, діти, які перебувають під опікою і виховуються у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, діти з багатодітних сімей та з категорії соціально незахищених.
  Свої творчі номери публіці дарували талановиті дітки Іршавщини. З однією із найочікуваніших подій року дітей щиро привітали голова райдержадміністрації Олександр Горін, голова райради Віктор Симканинець і, звичайно ж, святий Миколай. Звернувшись до дітлахів, керівник району побажав їм щастя, побільше залишатися по-дитячому щирими, щедрості та благословення святого Миколая. Після чого, усім діткам було вручено солодкі подарунки.
      Закінчився захід звучанням пісні «Ой, хто, хто Миколая любить».
   Це невеличке, але так потрібне маленьким жителям району свято організували відділ культури і туризму райдержадміністрації та служба у справах дітей РДА.
   Дитячий зразковий музично-драматичний театр "Пролісок" районного будинку культури підготував виставу "Святий Миколай".
    Тож, стараймося щодня дарувати маленьким українцям частку тепла, доброти і любові. Бо доки живі традиції та історія – житиме народ.























Немає коментарів:

Дописати коментар