четвер, 17 березня 2016 р.


Охорона праці - очима дітей

     15 березня у виставковій залі районного будинку культури Фондом соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань України в Іршавському районі спільно з відділом культури і туризму Іршавської райдержадміністрації було організовано та проведено ІV районний конкурс «Охорона праці – очима дітей». Метою проведення конкурсу є привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, формування активно-cвідомої позиції молоді щодо значення і місця здорових та безпечних умов праці у різних. Конкурс сприяє підвищенню інтересу у дітей та молоді шкільного віку до поглибленого вивчення проблем у сфері охорони праці. У конкурсі прийняли участь понад 55 учасників. Це вихованці образотворчих відділ восьми дитячих шкіл мистецтв району та гуртківці Районної станції юних техніків. А саме: Білківська ДШМ (кер. Зоряна Савко, Марина Савко); Ільницька ДШМ (кер. Любов Матіко, Надія Матіко, Вікторія Капітан); Кушницька ДШМ (кер. Марина Воробок); Довжанська ДШМ ((кер. Ярослава Поп); Приборжавська ДШМ (кер. Антоніна Дурда); Великораковецька ДШМ (кер. Любов Поштак, Оксана Вашкеба); Сілецька ДШМ (кер. Ганна Поштак); Іршавська ДШМ (кер. Надія Вербищук, Тетяна Фірцак); Районна станція Юних техніків (директор Бойко В. В.).
    Розпочала захід піснею «На добро» Вероніка Скоблей. Ведучим районного конкурсу художній керівник будинку культури І. Котубей Після виступу всі мали можливість переглянути мультимедійний показ «Охорона праці», який підготувала завідувачка відділу бібліотечно-інформаційних технологій Іршавської централізованої бібліотечної системи Олександра Попдякуник. 
   Страховий експерт з охорони праці фонду соціального страхування від нещасних випадків Андрій Андрійович Лутак коротко ознайомив дітей та всіх присутніх з умовами конкурсу. 
Для всіх бажаючих бібліографами дитячої бібліотеки було оформлено книжкову виставку «Збережи здоров’я та й на все життя».
   Головний спеціаліст відділу культури і туризму Любов Василівна Бабинець та страховий експерт з охорони праці фонду соціального страхування від нещасних випадків Андрій Андрійович Лутак спільними грамотами нагородили керівників образотворчих відділів дитячих шкіл мистецтв та керівників гуртків районної станції юних техніків за участь у конкурсі, а всі учасники отримали заохочувальні сувеніри. 
   Під час заходу своє мистецтво всім присутнім дарували юні естрадні зірочки району. Це лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Вікторія Воробканич та Вероніка Скоблей.
  На закінчення Андрій Андрійович Лутак подякував всім за участь та наголосив що кращі роботи будуть відібрані на Обласний та Всеукраїнський етапи конкурсу.
    Ми впевнені що цей конкурс і надалі буде проводитись на такому ж рівні, а можливо і краще.     То ж до зустрічі на п’ятому районному конкурсі дитячих малюнків «Охорона праці – очима дітей».  

Філеш Л.М. провідний методист РБК - 
Організатор конкурсу













Немає коментарів:

Дописати коментар