середу, 15 березня 2017 р.

«А жінка в світ приходить для любові» під такою назвою в глядацькому залі Іршавського районного будинку культури відбувся заліковий захід студентів-практикантів Ужгородського коледжу культури і мистецтв, в якому брали участь такі колективи та естрадні виконавці:
- зразковий музично – драматичний театр  «Пролісок» з інсценізацією на вірші Степана Жупанина,який підготувала студентка-практикантка Ужгородського коледжу культури і мистецтв Саксон Ірина
-  хореографічна студія Іршавського районного будинку дитячої творчості «Dans of Angels»  «Танцювальна історія кохання». У виконанні Юрія Буряса та Яни Луцук.
- учні хореографічного відділу Іршавської дитячої школи мистецтв,виконали  «Гуцульський танець» - Керівник Світлана Огарь.
- Народний фольклорний ансамбль народних інструментів Ужгородського коледжу культури і мистецтв «Маки». «Міжгірські народні мелодії» Павло Пензеник та «Ой під вишнею» диригує Мендл Вікторія.
-глядачам подарували свої пісні Василь Філеш, Роберт Гринюк, дует Анастасія Бокотей та Іван Щадей.
-вірші прочитали Віра Вовканич та Ірина Саксон.
-порадував глядачів  своєю грою дует баяністів Вікторія Мендл і   Маряна Горзов .
-розважили глядачів іграми та вікториною студенти - практиканти Ужгородського коледжу культури і мистецтв Саксон Ірина, Марія Продан,Вікторія Мендл та Роберт Гринюк.
- дует  Марія Продан і Вероніка Коваль виконали музичний твір на фортепіано.
На завершення концертної програми перед глядачами виступила  Сівак Єлізавета Михалівна, голова циклової комісії культурно – дозвіллєвої діяльності та культурології Ужгородського коледжу культури і мистецтв.Заслужений працівник культури України  та викладач Вігула Валентина Іванівна, які висловили щиру вдячність районному відділу культури і туризму,районному будинку культури за представлену хорошу базу практики, подякували колишнім випускникам за підтримку у допомозі проведених культурно – дозвіллєвих масових заходах.



































Немає коментарів:

Дописати коментар