понеділок, 24 лютого 2020 р.

Творчі звіти стартували

Згідно наказу сектору культури, молоді та спорту Іршавської РДА (Олена Ісак), з метою збереження аматорського мистецтва краю, підтримки і сприяння відродженню мистецьких надбань в Іршавському районі стартували творчі звіти колективів художньої самодіяльності у сільських клубних закладах. 
23 лютого пройшов творчий звіт у клубі села Загаття (завідувач клубом Іванчо Ірина Іванівна), який був присвячений черговій річниці виведення окремого контингенту військ з Афганістану. Традиційно на цьому відзначенні вшановуються воїни війни в Афганістані та АТО на Сході України.
Виконуючий обов’язки Загатянського сільського голови Шкіря Василь Васильович у своєму виступі відзначив, що війна – це те, що руйнує все. Побажав присутнім здоров’я, витримки та миру в Україні.
Свою різножанрову концертну програму демонстрували присутнім учасники гуртків: вокального, танцювального, драматичного, художнього слова та любительського об’єднання «Умілі руки», яким керує зав.бібліотекою Мирослава Синетар, представивши свої власні вироби. 
Душевно привітали учасники художньої самодіяльності та колеги по роботі завідувачку клубом села Загаття Іванчо Ірину Іванівну, яка відзначала також свій день народження. Естафету в наступну неділю ( 1 березня) прийме клуб села Климовиця. В добру путь!











Немає коментарів:

Дописати коментар