пʼятницю, 6 березня 2020 р.

Сектор культури, молоді та спорту вітає Вас зі святом весни!


       Від імені сектору культури, молоді та спорту Іршавської РДА, від себе особисто, вітаю вас із Міжнародним днем прав жінок і миру, приємним,  радісним святом, святом весни, любові та краси, Міжнародним жіночим днем– 8 Березня!
    Шановні жінки, працівники культури Іршавського району, у цей день прийміть від нас слова уклінної вдячності за вашу прихильність, за вашу невтомну працю, за щирість, високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя.  Жінка – творець усього прекрасного на Землі, Берегиня родинного вогнища, миру і злагоди. Вона дарує життя, відкриває красу світу, наповнює його любов'ю, дає нові сили.                 Хочу подякувати всім жінкам, які сьогодні сумлінною   повсякденною   працею  утверджують      авторитет  культури району. Ви примножуєте добру славу рідної землі, здобутки культури та мистецтва краю.  
  Нехай доля постійно буде до вас доброю, нехай усюди вас супроводжують радість і удача, підтримка, розуміння і любов близьких людей. Міцного здоров’я вам і вашим родинам, дітям, онукам, щастя, добра і благополуччя у кожному домі. Божої благодаті, віри і надії на краще життя.   
        Зі святом! Нехай весна живе у вашому серці, щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай вам забезпечать ті, хто поряд, вдома та на роботі, хто любить вас і кого любите ви, сімейного тепла та затишку!
Завідувач сектору Олена ІСАК

Немає коментарів:

Дописати коментар