середу, 14 березня 2018 р.

Відкриття персональної виставки художниці Наталії Лавренової - Гецко

12 березня, у виставковій залі Іршавського РБК відбулося відкриття персональної виставки художниці Наталії Лавренової - Гецко.
Народилася в мальовничому селі Довге що на Іршавщині 26 жовтня 1996 року. Любов до природи та бажання відображати її фарбами на полотні привели художницю у 2008 році до Довжанської дитячої школи мистецтв на образотворчий відділ. Після закінчення загальноосвітньої школи у 2013 році вступила до Національного університету «Львівська політехніка» на кафедру архітектурного проектування. Паралельно навчається в Мукачівському державному університеті на кафедрі початкової освіти (заочна форма). Свої роботи виконує акрилом та аквареллю. Займається скульптурою та захоплюється книгами.
Відкрила виставку  начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації  Ісак Олена Василівна. Також привітав  майстриню голова Іршавської районної ради Віктор Андрійович Симканинець, 
член Національної Спілки художників України, голова народного об’єднання художників та майстрів народної творчості «Колорит Боржави» Філеш Василь Васильович та вчитель Наталії, тогочасний викладач образотворчого відділу Довжанської дитячої школи мистецтв, член Спілки майстрів народної творчості України Антоніна Дурда. Мисткиня подякувала усім учасникам які прийшли розділити її радість з нагоди відкриття першої її виставки.





Немає коментарів:

Дописати коментар