вівторок, 24 вересня 2019 р.

ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ІРШАВЩИНИ ПРЕДСТАВЛЕНО НА XVІІІ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ-ЯРМАРКУ «ТУР’ЄВРОЦЕНТР – ЗАКАРПАТТЯ 2019»

19 вересня, у комплексі «Совине гніздо» що у м.  Ужгород,  відбулась XVІІІ Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019».
   Традиційний виставковий захід є бізнес-майданчиком, на якому обговорюються найважливіші питання розвитку туристичної галузі, а підприємці мають змогу представити асортимент своїх видів туристичних послуг.
   Заступник голови ОДА Олексій Гетьманенко від імені голови облдержаміністрації Ігоря Бондаренка привітав учасників виставки.
     Упродовж дня роботи туристичної виставки-ярмарки її учасники та гості мали змогу відвідати майстер-класи з приготування закарпатських страв, виготовлення виробів народних промислів, продегустувати вина, сирну продукцію та медопродукти, переглянути туристичні відеоролики та взяти участь у різноманітних розіграшах. Для найменших відвідувачів працювала дитяча локація (дитячі дерев’яні велосипеди, великі шахи та пазли, лицарі та ходулісти).
    Туристичний потенціал Іршавщини було представлено виробами з кузні музею Гамори, рекламною туристичною продукцією,, Родзинки Іршавщини'', Сільський зелений туризм'', "Туристичні маршрути Боржавської вузьколійки'' та ін. Виробами народних майстрів(ляльки- мотанки, розпис по дереву, ткацтво). Також інформаційні стенди представляли ТОВ,, Санаторій Боржава '
  XVІІІ Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2019»  триватиме до 27 вересня. 




Немає коментарів:

Дописати коментар