вівторок, 26 лютого 2013 р.

Урочистий мітинг
присвячений Дню захисника Вітчизни
            22 лютого в місті Іршава біля пам’ятника  воїнам визволителям зібралося багатонароду, тут   пройшов урочистий мітинг з нагоди Дня Захисника Вітчизни.
 Розпочався мітинг урочистим покладанням квітів до підніжжя пам’ятника.    
 Всі зібрались у  цей день, щоб з вдячністю згадати  і привітати  тих, хто захищав національні інтереси та безпеку нашої держави. Захисники Вітчизни - це ті, хто в грізні воєнні часи відстоювали  рідну землю від фашистської навали. Це ті сивочолі ветерани, чия юність співпала з нелюдськими випробуваннями, з горем, кров’ю та лихоліттям. Та вони вистояли і в післявоєнні роки відбудовували та розвивали країну. У цей день традиційно вшановуємо усі покоління, які показали приклади вірності і героїзму, захищаючи Вітчизну, від часів Запорозької Січі до наших днів. 

 
 З великою повагою захисників Вітчизни, і не тільки їх, прийшли привітати заступники керівників району:  заступник голови  РДА Сочка Микола Іванович, заступник голови районної ради Добромільський  Петро Петрович та міський голова Бобик Степан Степанович, які щиро подякували тим,  які ризикували своїм життям заради мирного неба над нашими головами і побажали молодшому поколінню виростати та виховуватись на героїчних засадах нашого народу.
Спогадами про другу Вітчизняну поділився  член ради товариства добровольців Закарпаття учасників Великої Вітчизняної війни Андрій Йосипович  Надь.
 Ведучий мітингу, Іван Котубей, подякував всім хто прийняв  участь в урочистому мітингу і запросив ветеранів, представників ветеранських організацій  в районний будинок дитячої творчості.




                                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар