пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

ФЕСТИВАЛЬ- КОНКУРС  " ТАЛАНТИ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ"


          З метою відродження та збереження культурних та моральних  відродження та збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини, цінностей сім’ї, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування,  громадськості до вирішення проблем багатодітних сімей    12 березня   2013  року в районному  будинку культури буде проведено районний фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини»,  початок о 12.00 год. к.ч. До участі у фестивалі запрошуються обдаровані діти з багатодітних сімей, вихованці дитячих будинків сімейного типу  віком від 9 до 16 років в номінаціях: вокальне мистецтво, патріотична пісня, музичне виконання, художнє та авторське виконання, оригінальний жанр, образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво. Порядок проведення районного конкурсу-фестивалю передбачає визнання і присудження в кожній номінації призових місць та вручення дипломів за І-ІІ-ІІІ місце, а всі учасники - подарунками.

 
         За підсумками І етапу районного фестивалю-конкурсу переможці направляються на обласний фестиваль-конкурс, де за підведенням підсумків визначаються переможці, які візьмуть участь у Всеукраїнському фестивалі в державному підприємстві «Міжнародний дитячий центр «Артек». Для подачі заявок звертатися в районний будинок культури за тел. 2-26-57.
    Переможці районного та обласного оглядів-конкурсів «Таланти багатодітної родини» 2012 року приймали участь у Всеукраїнському фестивалі в «Міжнародному дитячому центрі «Артек» Ізай Арсенія , Петришинець Дарина, Жупанин Олександр, Жупанин Наталія, Олександра Свида, Микола Гога, Лях Євгенія, Ряшко Альона, Ряшко Надія, Лендел Наталія.



Немає коментарів:

Дописати коментар