пʼятницю, 27 вересня 2013 р.

«Сторінка літопису 1025-річчя Хрещення Київської Русі та 1150-річчя встановлення православ’я на Закарпатті»
            Під такою назвою проведено у виставковому залі районного будинку культури проведено тематичний масовий захід для старшокласників Іршавських загальноосвітніх шкіл № 1. № 2 та гімназії.
            Учасники мали змогу подивитися мультимедійний показ урочистостей проведені 15 вересня в Іршавському районі, які прокоментувала ведуча провідний методист районного будинку культури  Любов Філеш.
            Настоятель Петро-Павлівського храму-протиєрей Васілій Ігнат розповів про роль і значення історичних подій Хрещення Русі та православ’я на Закарпатті в житті нашого народу.
            Про значення ікон в житті людини говорив голова народного районного об’єднання художників та народних майстрів «Колорит Боржави» член Спілки художників України Василь Філеш. З книжковою виставкою «Духовного причаща – світлий шлях» ознайомила завідуюча відділом обслуговування центральної районної бібліотеки Олена Кепша, яка порекомендувала прочитати нову літературу, яка надійшла в бібліотеку.
            Учасники масового заходу ознайомилися з виставкою ікон художників та народних майстрів народного районного об’єднання «Колорит Боржави», образотворчих відділів дитячих шкіл мистецтв району, гуртківців будинку дитячої творчості, будинку юних техніків, дошкільних навчальних закладів району.
                                                       Провідний методист районного будинку культури
 Любов Філеш






Немає коментарів:

Дописати коментар