вівторок, 24 вересня 2019 р.

В ІРШАВІ ВІДКРИЛАСЯ ТУРИСТИЧНА ВИСТАВКА «РОДЗИНКИ ІРШАВЩИНИ»


24 вересня, у виставковій залі Іршавського РБК відкрилася туристична виставка «Родзинки Іршавщини».
    З вітальними словами до присутніх звернулися начальник відділу культури і туризму Олена Ісак та заступник голови районної ради Володимир Половка.
     У своєму виступі Олена Василівна зазначила, що Іршавщина має неймовірно багато туристичних родзинок, популяризація туристичного потенціалу краю та розвиток туризму-  це шлях до підвищення економічної та інвестиційної привабливості регіону, створення нових робочих місць, поліпшення інфраструктури.Поділилися досвідом з розвитку туристичної галузі в  районі провідний методист Іршавського РБК Любов Філеш та головний спеціаліст відділу культури та туризму Іршавської РДА Людмила Биба.
   Також було проведено конкурс дитячих малюнків. За результатами конкурсу за I місце нагороджена учениця Ільницької ДШМ Тетяна Магурська, II місце - учениця Іршавської ДШМ Ірина Ковальчук, III місце – учениця Білківської ДШМ Мар`яна Зейкан. Також подяку оголошено учасником конкурсу за участь у туристичній виставці "Родзинки Іршавщини", популяризацію культурних надбань краю, та з нагоди відзначення Міжнародного Дня туризму".





















Немає коментарів:

Дописати коментар