вівторок, 19 лютого 2013 р.


Незабутнє шоу

у районному будинку культури

«Серця двох»


 Святкування Дня святого Валентина у Іршаві завершилося тільки в неділю. Молодь зібралась у великій залі РБК,  де проходила конкурсно-розважальна програма «Серця двох». Головним  призом для ідеальної пари стала романтична вечеря  у ресторані «Прага».
      Ведучі програми  Марина  Максим та Іван Котубей   запрошуючи на сцену учасників, ознайомили глядачів з їхніми смаками, захопленнями та рисами характеру. 

 
      Чарівні та витончені дівчата – Маріанна, Ірина та Мар’яна,  а  також сильні , рішучі і впевнені хлопці – Дені, Євген та Вася.
      В першому конкурсі учасники відповідали на запитання ведучих, придивлялися один до одного. Дівчата та хлопці з цікавістю слухали і відповідали, прислухались один до одного, адже через відповіді можна більше дізнатися про людину і зробити правильний вибір, хоча це було зовсім не просто, бо кожен з учасників мав свою родзинку.
       З Днем Валентина глядачів вітали кращі вокалісти та танцюристи району: шоу балет «Bee Free» (керівник Звенислава Чорнак). Своїм вокальним талантом порадував юний романтик, студент-практикант Ужгородського колледжу культури і мистецтв Йосип Чава.
      У наступному конкурсі юнаки та дівчата пропонували власний варіант вирішення ситуації  замодельованої ведучими. Тут всі проявили і почуття гумору, і висловлювали певні побажання.  Кожен, як то кажуть, мотав на вус, все що було сказано.
        Останній конкус найцікавіший – учасники  представили глядачам свої захоплення.  Отож Мар’яна та Ірина продемострували мистецтво танцю, а Маріанна показала вправне жонглювання кільцями. Своїм хобі Дені підкорив всю публіку, адже його захоплення – це віджимання різними способами, але найголовнішим завданням було підкорити серце однієї з учасниць. Євген колекціонує   маленькі іграшки. То ж свої надбання продемонстрував публіці. Ну, а фінальним акордом  у цьому конкурсі стала поезія про найвеличніше  почуття – кохання, у виконанні третього учасника  – Василя.
       Після того як учасники зробили свій вибір інтрига затрималась на довго. А щоб публіці не довелося сумувати запросили на сцену чарівних юних зірок  Іршавщини: Вікторію Чийпеш, Ірину Трикур, Надію Чийпеш, Аліну Поляк.
       Відтак,  після вокальної паузи ведучі оголосили  результати. Співпали дві пари Дені та Маряна,  Вася та Ірина.   То ж глядачі своїми оплесками визначили ідеальну пару – це Василь та Ірина. Саме вони на розкішному авто відправилися на романтичну вечерю до ресторану «Прага».
      Організаторами свята стали Іршавський районний будинок культури за підтримки відділу культури і туризму начальник Оксана Івнівна Сідор та спонсорів – Світлани Боднар, Олесі Лендєл – представник компанії «Amvaj»,   Матвія Селянчина - директор  ресторану «Прага», Володимира Матішинця – діжей, Йосипа Гошко – транспортні послуги, доставка ідеальної пари до ресторану.
       Для всіх гостей свята та учасників шоу подарунком стали незабутні феєрверки та солодощі від міського голови Степана Бобика та молодіжна дискотека у приміщенні РБК.  













Немає коментарів:

Дописати коментар