четвер, 21 лютого 2013 р.


Підсумкова нарада працівників культури району
              20 лютого 2013 року у районному будинку культури пройшла підсумкова нарада працівників культури району. В нараді прийняли участь начальник управління культури Закарпатської облдержадміністрації, заслужений працівник культури України Глеба Юрій Федорович, заступник начальника, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Халак Федір Богданович, клубні, бібліотечні працівники району, директори ДШМ, керівники народних(зразкових) колективів.


       Розпочала нараду начальник відділу культури і туризму Оксана Іванівна Сідор. На порядку денному стояло питання «Про підсумки роботи галузі культури в Іршавському районі за 2012 рік та перспективи розвитку на 2013 рік». Оксана Іванівна висвітлила приоритетні напрямки роботи відділу, основні програми затверджені на 2013 рік, звернула увагу на масові заходи, які були проведені в районі, а також на відповідну роботу деяких колективів зі званням народний (зразковий). В доповіді зазначила про проведені районні семінари, розроблені методистами РБК брошури, методичні рекомендації, узагальнення досвіду. Проаналізувала матеріально-технічну базу районного будинку культури та оголосила планування щодо подальшого покращення його стану.
       У виступі в. о. директора ЦБС Бобик М. В. коротко розповіла про структуру бібліотечної системи в районі, наголосила про проблеми у поповненні фондів, підвищенні читацької активності у тих селах, де немає доступу до інтернету. Розповіла про проведений ряд семінарів, нарад.
       Глеба Юрій Федорович у своєму виступі підкреслив, що Іршавщина одна з небагатьох зберегла творчий потенціал, який треба використовувати ефективно і якісно. Порадив звернути увагу на те, щоб сільські працівники шукали свої родзинки у звичаях та обрядах і започатковували фестивалі, адже це сприяє залученню туристів у район, що веде за собою наповнення місцевого бюджету, інвесторів і це позитивно відіб’ється на матеріальному і духовному розвитку культурної сфери в районі.
       Завершила нараду Оксана Іванівна Сідор та нагородила кращих працівників культури і керівників народних (зразкових) колективів грамотами відділу культури і туризму за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток культури і мистецтва краю.


Немає коментарів:

Дописати коментар