понеділок, 9 листопада 2020 р.

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Щиро вітаємо Вас з професійним святом!💙💛

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей.
Сьогодні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів.
Шановні працівники культури Іршавщини, ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість майстрів народного мистецтва засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до мистецтва та своєї справи.
Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.
Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі ваші життєві плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення та життєвих перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар