пʼятницю, 23 березня 2018 р.

В РАЙОНІ ВІДНАЧИЛИ VIII ЩОРІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "ТАЛАНТИ БАГАТОДІТНОЇ РОДИНИ"

 З метою відродження та популяризації культурних та моральних цінностей сім’ї, збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини, залучення органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості до вирішення проблем багатодітних сімей, в Іршавському районному будинку культури 22 березня  2018 року було проведено VІІІ - районний фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини».
У фестивалі-конкурсі прийняли участь 100 талановитих та обдарованих дітей з багатодітних сімей віком від 9-ти до 16-ти років.
 Творчі доробки оцінювали журі у складі: 
Ісак Олена Василівна-начальник відділу культури і туризму районної державної адміністрації, голова журі; 
Петер Неля Олександрівна- заступник директора дитячої школи мистецтв; 
Філеш Любов Михайлівна- провідний методист районного будинку культури, секретар журі; 
Гозда Ярослава Федорівна- викладач хореографічного відділу Іршавської ДШМ;Микита Любов Борисівн- методист гурткової роботи, керівник народної художньої студії «Боржавська фантазія», член Національної Спілки художників України; 
Паньканинець Ірина Олександрівна- керівник зразкового вокального ансамблю «Дзвіночок», Заслужений вчитель України;
Буряс Юрій Васильович- керівник хореографічної студії «Dance of angels». 
    Словами вітань і подяки до присутніх звернувся голова райдержадміністрації – Олександр Горін. Він зауважив, що Іршавщина славиться багатодітними сім’ями, дітки яких є надзвичайно талановитими і творчими. Дякуючи батькам та вчителям, які не шкодують наснаги і сил вони так стрімко і упевнено розвиваються. У свою чергу, він завжди готовий підтримувати творчий потенціал діток нашого району. Також на заході були присутні голова районної ради – Віктор Симканинець, міський голова – Степан Бобик, отець Василій (Ігнат). Вони побажали учасникам творчих успіхів, удачі, здоров’я, божого благословіння, миру та злагоди у їхніх родинах. Для нагородження учасників, які зайняли призові місця запросили голову Іршавської райспоживспілки, депутата районної ради Сергія Лупака. За його ініціативи, призерам 1 місць було вручено подарунки.
 Серед 100 учасників в номінаціях перемогу здобули:
«патріотична пісня» І місце – Вадим Осійськийта Денис Чіка, ІІ місце  Андрій Глушко, ІІІ місце – Іванка Буряс та Дарина Тахірова.
        «вокальне мистецтво» І місце – Корпош Христина, ІІ місце – Лариса Кравченко та Альона Ряшко, ІІІ місце – Наталія Блищек та Діана Магурська.
«музичний жанр» І місце -  Ганна Поп, ІІ місце – Скоблей Вероніка та Микита Богдана, ІІІ місце – Данканич Тетяна та Євгенія Лацко.
«хореграфія» І місце – Гуляна Світлана та хореографічний колектив «Діамант», ІІ місце – Танцювальний дует : Ксенія Лендєл та Вікторія Кузьма, ІІІ місце - хореографічний колектив Ільницької ДШМ   (керівник - Дарія Павлище).
«оригінальний жанр» І місце - Лендел Євгенія, ІІ місце- «Іршава» підготовча група народного фольклорного ансамблю ,ІІІ місце – Повх Інна та Квак Марія.
«художнє та авторське виконання» І місце – Васьовчик Михайло, ІІ місце – Іванна Керечанин та Фанта Неля,ІІІ місце – Наталія Феннич. 
 «образотворче мистецтво»  І місце – Микита Діана, ІІ місце –Ковальчу Ірина та Луцович Дарья, ІІІ місце – Фанта Ярослав та Андрашинець Кароліна.
 «декоративно-прикладне мистецтво» І місце - Мешко Михайло, ІІ місце - Світлик Василь та Вознюк Неля, ІІІ місце – Трикур Андріана та Воскресінська Крістіна.
     Після закінчення заходу для всіх учасників був підготовлений солодкий стіл, який організував Сергій Лупак.








Немає коментарів:

Дописати коментар